Zaświadczenia - 3, 2, 1...Studia Start

Zaświadczenia - 3, 2, 1...Studia Start

by Beata Daniluk -
Number of replies: 0

Szanowni Państwo,

przesyłam treść wiadomości od Pani Justyny Stępniak z Biura Projektów Promocyjnych. Dołączam się do podziękowań za udział w wydarzeniu.

Szanowni Państwo, 

bardzo dziękuję za Waszą obecność podczas wydarzenia "3,2,1... STUDIA START!". Mam ogromną nadzieję że podczas kolejnych inicjatyw, także będę miała przyjemność z Państwem współpracować. Atmosfera jaką stworzyliście Państwo podczas wydarzenia, dobry humor i energia były niesamowite i na długo pozostaną w naszej pamięci. 

Zaświadczenia oraz ewentualne dodatkowe dokumenty na które zgłosiliście Państwo zapotrzebowanie - są już gotowe do odbioru. Zapraszam do Centrum Promocji UMCS, ul. Sowińskiego 12/pok. 5a.

Jednocześnie, uprzejmie informuję, iż przedstawiciele Studenckich Kół Naukowych, organizacji i jednostek, pobierający więcej niż jedno zaświadczenie (np.: za całe koło naukowe), będą pisemnie potwierdzali odbiór dokumentów. Traktujcie je Państwo proszę jako pisma urzędowe. Oczywiście, staram się zrozumieć sytuację zgubienia przez Państwa zaświadczeń, jednak proszę o poważne potraktowanie wiadomości i przechowywanie dokumentów w bezpiecznym miejscu. 

Ponadto, uprzejmie informuję iż na odbiór dokumentów mają Państwo dokładnie miesiąc tj. po 28 listopada zostaną one przekazane do Państwa wydziałowych koordynatorów ds. informacji i promocji. 

Ps.: kiedy prosiłam Państwa o podpis na dokumentach potwierdzających Waszą obecność, zaznaczyłam iż drukowane, wielkie litery zdecydowanie ułatwią mi przygotowanie zaświadczeń, pozwalając uniknąć ponownego przygotowania dokumentów.
Moją prośbę zrealizowało dokładnie 16 spośród 150 osób, co daje nam jakieś 11%. Bardzo dziękuję studentom i studentkom, którzy pozytywnie odnieśli się do mojej prośby 😁

Pozdrawiam serdecznie,

Justyna Stępniak
Biuro Projektów Promocyjnych
Centrum Promocji UMCS
tel. 694 053 691